Kennismaking en behoefteanalyse

Als interieurarchitect beginnen we met een kennismakingsgesprek met de klant. Hierbij bespreken we de wensen, behoeften en budget van de klant. We proberen een goed beeld te krijgen van de gewenste stijl, functionaliteit en sfeer van het interieur.

Concept ontwikkeling en ontwerp

Op basis van de behoeftenanalyse gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een concept en het maken van een ontwerp. We creëren een moodboard, plattegronden, 3D-visualisaties en eventueel technische tekeningen. Dit ontwerp wordt gepresenteerd aan de klant en er is ruimte voor feedback en aanpassingen.

Materialen en meubels selecteren

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met het selecteren van materialen, kleuren, texturen en meubels. We maken een selectie van geschikte leveranciers waar de benodigde items kunnen worden aangeschaft. Hierbij houden we rekening met de kwaliteit, duurzaamheid en het budget van de klant.

Uitvoering en coördinatie

Als het ontwerp en de materialen zijn goedgekeurd, gaan we over tot de uitvoering. We coördineren de werkzaamheden van verschillende vakmensen, zoals schilders, schrijnwerkers en elektriciens. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat de kwaliteit van het werk gewaarborgd blijft.

Oplevering en nazorg

Als het interieurproject is afgerond, vindt de oplevering plaats. We lopen samen met de klant door het eindresultaat en zorgen ervoor dat alles naar tevredenheid is. Indien nodig bieden we nazorg, zoals het oplossen van eventuele problemen of het geven van advies over het onderhoud van het interieur.

Benieuwd naar realisaties?