ONTDEK
ONS VERHAAL

Kiezen voor Antwerp Home Styling is kiezen voor een totaalpakket, ze staan u bij tijdens al uw residentiële projecten en inrichtingen maar ook tijdens het uitkiezen van het kleinste geschenkje in hun deco shop.

De zaakvoerder Filip Oost heeft meer dan 15 jaar ervaring in de bouwwereld en laat zich omringen door een professioneel team met een passie voor het vak. Het team streeft steeds naar een verfijnde en luxueuze afwerking. Fijngevoeligheid naar materialen toe is hierbij essentieel.

Bij Antwerp Home Styling realiseren we exclusieve residentiële projecten zoals unieke landhuizen, uitzonderlijke villa’s en luxueuze penthouses en appartementen. 

Bij elk project streven ze ernaar tijdloosheid en authenticiteit te combineren met moderne en glamoureuze accenten. Het creëren van het ultieme thuisgevoel staat centraal. Eenvoud, verfijning, harmonie, sereniteit en eigenzinnigheid zijn tekenend voor hun all-in-one aanpak.

Naast het residentiële kan u bij Antwerp Home Styling ook terecht voor het aankleden van uw panden voor een snellere verkoop en/of verhuur. We stylen als het ware uw pand om de toekomstige koper of huurder een idee te geven van een mogelijke interieurinrichting. Het pand zal hierdoor sneller verkopen met een maximale opbrengst.

Na afspraak ontvangen we U graag in 1 van onze showrooms in Antwerpen en Brasschaat.

Ons team