interieur & decostore
Ontwikkeling, Coördinatie & RENOVATIE van residentieël vastgoed

ONTDEK
ONS VERHAAL

Kiezen voor Antwerp Home Styling is kiezen voor een totaalpakket, ze staan u bij tijdens het uitkiezen van het kleinste geschenkje in hun deco shop maar ook tijdens al uw residentiële projecten.

De zaakvoerder Filip Oost heeft meer dan 15 jaar ervaring in de bouwwereld en laat zich omringen door een professioneel team met een passie voor het vak. Het team streeft steeds naar een verfijnde en luxueuze afwerking. Fijngevoeligheid naar materialen toe is hierbij essentieel.

Filip Oost en zijn team realiseren exclusieve residentiële projecten zoals unieke landhuizen, uitzonderlijke villa’s en luxueuze penthouses en appartementen. 

Bij elk project streven ze ernaar tijdloosheid en authenticiteit te combineren met moderne en glamoureuze accenten. Het creëren van het ultieme thuisgevoel staat centraal. Eenvoud, verfijning, harmonie, sereniteit en eigenzinnigheid zijn tekenend voor hun all-in-one aanpak.

Naast het residentiële kan u bij Antwerp Home Styling ook terecht voor het aankleden van uw panden voor een snellere verkoop en/of verhuur. We stylen als het ware uw pand om de toekomstige koper of huurder een idee te geven van een mogelijke interieurinrichting. Het pand zal hierdoor sneller verkopen met een maximale opbrengst.

Na afspraak ontvangen we U graag in onze showroom gelegen op het Eilandje nabij het welbekende Museum Aan de Stroom.

VOLG ONS OP INSTAGRAM
BEKIJK oNZE REALISATIES